Alla torsdagar kl 21.00 året runt samlas en del av SK6QAs medlemmar på vår VHF relästation SK6QA/R RV57 145,7125. Radioträff körs alltid i analogt NFM, detta för att alla medlemmar ska kunna vara med antingen som deltagare eller lyssnare. Endast ett fåtal har utrustning för DMR.

På vår relästation kör man NFM med TSQL 114.8 på både rx och tx. Detta för att undvika att höra bärvågen från DMR trafiken som ibland pågår. Du kan komma in på RV57:an via Echolinksystemet om du inte är inom relästationens täckningsområde. Nodnummret är 284125.

Vill du köra in på vår relästation via DMR systemet anslut dig till 240603. Torsdagar mellan kl 21-22.30 är vi tacksamma om endast analog trafik förekommer eftersom vi kör radioträff i analogt läge.
För mer information se SARK-info Relästationer i STO området i övre menyn på hemsidan.
Även radiosändaramatörer som inte är med i SK6QA är hjärtligt välkomna att ropa in och deltaga i vår verksamhet.