• 16 maj 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!

Det har framförts önskemål om att vi skulle använda vår repeater till att hålla kontakten på annan dag än klubbkvällarna på måndagar. Henrik, XTV, och undertecknad låg på repeatern och spånade lite kring detta, vi kom fram till att vi gör ett försök att köra igång på torsdagar kl 21.00.

Har lagt upp en serie torsdagar nu så kan vi justera tiden sen så att den passar så många som möjligt allteftersom.

RV57 (RX 145.7125 TX -600kHz).
    Accessar du genom att använda sub-ton (eller repeater ton) 114.8 Hz. Det är att rekommendera att använda sub-ton även på mottagningen, detta eftersom frekvensen delas med DMR-repeatern.

Plats:

• 23 maj 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!

Plats:

• 30 maj 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!

• 3 jun 2019 - 18:30 3 juni, avslut 10GHz kurs

Då har 10GHz-kursen kommit till sitt slut. Det har blivit några färdiga 10GHz-stationer men även några som är på god väg.

Välkomna att höra hur det gått och kanske få möjligheten att köra ett QSO på 10GHz.

/johan