• 27 jun 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!

Det har framförts önskemål om att vi skulle använda vår repeater till att hålla kontakten på annan dag än klubbkvällarna på måndagar. Henrik, XTV, och undertecknad låg på repeatern och spånade lite kring detta, vi kom fram till att vi gör ett försök att köra igång på torsdagar kl 21.00.

Har lagt upp en serie torsdagar nu så kan vi justera tiden sen så att den passar så många som möjligt allteftersom.

RV57 (RX 145.7125 TX -600kHz).
    Accessar du genom att använda sub-ton (eller repeater ton) 114.8 Hz. Det är att rekommendera att använda sub-ton även på mottagningen, detta eftersom frekvensen delas med DMR-repeatern.

Plats:

• 4 jul 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!

Plats:

• 11 jul 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!

Plats:

• 18 jul 2019 - 21:00 Radioträff på RV57!