Alla torsdagar kl 20.00 året runt samlas några av SK6QAs medlemmar på vår VHF relästation SK6QA/R RV57 145,7125.
Radioträff körs alltid i analogt NFM, detta för att alla medlemmar ska kunna vara med antingen som deltagare eller lyssnare.

På vår relästation kör man NFM med TSQL 114.8 på både rx och tx, detta för att undvika att höra bärvågen från DMR trafiken som ibland pågår.
Du kan komma in på RV57:an via Echolinksystemet om du är i närheten av en uppkopplad repeater. Nodnummret är 284125 som man trycker in på din DTMFmikrofon eller via din handstations trycktangenter.

Har du ingen möjlighet att ropa in på repeatern via radio, då finns det möjlighet att via Internet ansluta dig till oss med din dator eller mobiltelefon via Echolink. På detta sätt kan alla radiosändaramatörer vara med och deltaga på repeatern även utan radio samt även när man är på resande fot.

Vill du köra in på vår relästation via DMR systemet anslut dig till 240603. Torsdagar mellan kl 20-21.30 är vi tacksamma om endast analog trafik förekommer eftersom vi kör radioträff i analogt läge.
För mer information se SARK-info Relästationer i STO området i övre menyn på hemsidan.
Även radiosändaramatörer som inte är med i SK6QA är hjärtligt välkomna att ropa in och deltaga i vår verksamhet.