Välkommen till SK6QA

Vi är i dag ett 30-tal medlemmar i varierande ålder och intresseområden som träffas varje måndag efter klockan 18:30 i vår klubbstuga ”Hougen”, som ligger på Hougsudde strax norr om Stenungsund (klicka här för karta). Här grejar vi med allt från antenner och jordningar till Arduino- och andra mikrodatorexperiment under ljusa vårkvällar och dunkla vinternätter. Är du intresserad av vår klubbverksamhet, radiokommunikation eller dataelektronik i största allmänhet, tveka inte att kontakta oss. All kontaktinformation finner du under menyvalet SARK Info.

Är du mobil och i närheten av Stenungsund försök ropa in på vår repeater RV 57, 145.7125.

INTRESSERAD AV MIKROVÅGOR ?

Under hösten anordnar vi en kurs där vi bygger radiostationer för 10 GHz under ledning av Mats Espling SM6EAN.

Mats syns här t v med en av sina stationer när han kör juli månads NAC-test från Måseskär.

Intresserad av att delta i kursen? Läs mer här!

Vi är medlemmar I

Solvärden

Solar
Utsikter för kommande 14 dagar, se K7RA Solar Update under Aktiviteter eller klicka här.