Välkommen till SK6QA

Stenungsunds Amatör Radio Klubb skall, i Stenungsund och nära angränsade områden inom SM6-distriktet, sammanföra och utveckla radioamatörer samt andra intresserade av radioexperiment.

Verksamhet

Vi är i dag ett drygt 20-tal medlemmar i varierande ålder och intresseområden som träffas helgfria måndagar klockan 18:30 i vår klubbstuga ”Hougen”, vilken ligger på Hougsudde strax norr om Stenungsund (klicka här för karta). Där avhandlas allt ifrån antenner till jordningar under ljusa vårkvällar och dunkla vinternätter. Är du intresserad av vår klubbverksamhet, radiokommunikation eller dataelektronik i största allmänhet, tveka inte att kontakta oss. Vi lyssnar på RV 51:an, 145.6375 och D-star RU365, 434.5625. Välkommen att ropa in eller rent av besöka oss. Annan kontakt-information finns under menyvalet SARK Info

Amatörradio, vad är det?

Vill du veta mer om vad vi radioamatörer håller på med och kanske själv komma igång? Du får mycket gärna ta kontakt med oss eller komma till vår klubbstuga så berättar och visar vi gärna vad amatörradio är. Om du vill läsa mer på webben så föreslår vi att du klickar på följande två länkar som leder till Sveriges Sändarematörers hemsida. Där finns väl beskrivet vad det är och hur man kan komma med.
Amatörradio – vad är det?..
Bli radioamatör..
Vår klubb är medlem i SSA, Sveriges Sändareamatörer

Solvärden

Solar”;
?>